Home

Societatea comercială REFAROM S.A. Brasov a fost înființatp în anul 1991, ca societate de strategie în ramura producției de materiale refractare.

Începând cu anul 1994 s-a transformat în societate pe acțiuni cu capital integral privat, aplicând un program complex de diversificare și dezvoltare a activităților de bază prin reinvestirea unei părți însemnate din profitul realizat.

De-a lungul existenței sale fabrica a continuat această tradiție fiind o firmă prestigioasă în producția de materiale refractare, detțnând supremația privind fabricarea produselor refractare silico-aluminoase.

S.C. REFAROM S.A. Brasov are ca obiectiv principal de activitate fabricarea de produse refractare silico-aluminoase, mase, mortare și betoane refractare, aceste produse fiind certificate ISO 9001:2008.
Pe lângă această activitate, societatea desfășoară activitate de comerț cu produse destinate turnătoriilor de feroase și neferoase, fiind reprezentantă unică în piața din România pentru produsele VESUVIUS-Divizia de turnătorie FOSECO-Germania.

Alături de grija permanentă pentru calitate a întregului personal de execuție, colectivul de specialiști al firmei noastre este preocupat de promovarea unor produse noi, planurile de dezvoltare fiind legate de cerințele actuale și viitoare ale pieței la un raport optim calitate-preț.